vintagedemin1.jpg

Apua, oon auttamaton "farkkutyttö", enkä enää edes yritä taistella sitä vastaan(vaikka vähän vihaankin farkkutyttö- termiä)!

Tulin todistaneeks periluontoni taas tällä viikolla, kun kotiutin kirpparilta siniset Dieselit kaikkien muiden sinisten ja mustien lajitoverien viereen vaatekaappiini. En voi mitään sille, että aina kun nään vilauksen denimiä mun aivot alkaa automaattisesti rakentaan sen ympärille vaikka millä mitalla eri asukokonaisuuksia. Niin kävi näiden Dieselienkin kanssa kirpparilla, enkä voinut jättää ostamatta. En myöskään voinut jättää tekemättä niistä postausta tänne. Rakastan niitä enemmän, kuin vihaan itseeni toistamassa itseeni. Joten menin ja kuvasin itselaukaisimella kolme tämänhetkisten lempifarkkujeni ympärille rakennettua asukokonaisuutta. Aijon postata ne kaikki, koska uskon, etten oo maailman ainoo vertaistukee kaipaava"farkkutyttö", joka ei voi paeta omia turvahousujaan.

Tän ekan asun collegen ostin samalla reissulla edellä mainittujen paholaisten kanssa. Oon ihan innoissani kaikista noista vintage viboista ja väreistä... Ja mun päässä soi tätä postausta kirjottaessa Lana Del reyn "Blue jenas, white shirt" häiritsevän kovaa, joten se tuleekin varmaan oleen seuraava asu, jonka tänne laitan! ;)


vintagedemin4.jpg

vintagedemin3.jpg

vintagedemin2.jpg

<3: Lotta